Bröllop på Sjömagasinet

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera bröllop på Sjömagasinet. Vi överträffar dina högt ställda förväntningar i varenda liten detalj, och anstränger oss för att ge dig ett minne för livet.

Våra lokaler är unika och passar lika bra för det lilla intima bröllopet som för det storslagna. Vår restaurang erbjuder tre separata festvåningar, alla med utsikt och unik prägel upp till 95 gäster.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er och skräddarsyr ett bröllopspaket som passar för just er. Det är inte bindande utan helt förutsättningslöst.

I vårt bröllopspaket ingår:

  • 1 glas champagne vid ankomst
  • 3 rätter fritt val ur festmenyn 
  • 1/2 flaska passande vin
  • Kaffe
  • 1695:- p.p
 
Kontakta oss gärna för privat visning av lokalerna där vi gemensamt går igenom de möjligheter som finns här hos oss.
 

Festlokaler - Bröllop

Utöver huvudrestaurangen och uteserveringen finns tre separata festvåningar, alla med utsikt och unik prägel för 20-90 gäster.

Ostindiasalen

Ostindiasalen ligger på våning 2 och erbjuder en fantastisk utsikt över hamninloppet. Salen tar 72 gäster på runda bord och upp till 90 gäster på raka bord.

Tullhuset

Tullhuset ligger på entréplan. Rummet består av ett förrum, Tullhusbaren, där man lämpligen intar sin fördrink. Tullhuset tar upp till 40 gäster. Det finns flera möjligheter till olika trevliga uppdukningar i detta rum.

Utkiken

Utkiken ligger på våning 2 och erbjuder en mycket fin utsikt åt flera håll. I detta rum finns det möjlighet för 18 gäster på 1 långbord.

Övervåningen

I vår omtalade övervåning av restaurangen gör man sällskap med magasinets takbjälkar från 1775. Utsikten är den samma – göteborgs hamn. Här kan olika sällskap sitta separat vid långbord eller annan dukning.

Restaurangen

Restaurangen kan vanligtvis inte abonneras utan är öppen för alla göteborgare och andra gäster!