Våra öppettider: Måndag - fredag 11:30-23:00 Lördag och söndag 13:00-23:00

Bröllop på Sjömagasinet

Bröllop på Sjömagasinet är en enastående upplevelse. Sommartid går solen ner i hamninloppet, champagne på bryggan är ett måste. Älvsborgsbron glimrar. I den gnistrande vintern värmer brasan härligt. Timmerväggarna minner om Ostindiakompaniets dagar. Allt är möjligt här. Maten är alltid vällagad av landets mest välmeriterade kockar, utrymme finns för egna sätt att uttrycka sin personlighet och manifestera kärleken på. 

Sjömagasinet är den självklara arrangören av bröllop för kvalitetsmedvetna brudpar.

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera bröllop på Sjömagasinet. Vi överträffar dina högt ställda förväntningar i varenda liten detalj, och anstränger oss för att ge dig ett minne för livet.

Här finns obegränsade möjligheter för dig att skapa unika upplevelser och minnen. Vi hjälper gärna till med inspiration. 

Våra lokaler är unika och alla med en hänförande närhet och utsikt över hamninloppet. Lokalerna passar lika bra för det lilla intima bröllopet som för det storslagna. Vår restaurang erbjuder tre separata festvåningar, alla med utsikt och unik prägel upp till 300 gäster.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er och skräddarsyr ett bröllopspaket som passar för just er. Det är inte bindande utan helt förutsättningslöst.

I vårt bröllopspaket ingår:

  • Fördrink 1 glas champagne  
  • 3 rätter fritt val ur festmenyn 
  • Vin paket med väl valda viner till maten
  • Pris 1895;- pp
 
Kontakta oss gärna för privat visning av lokalerna där vi gemensamt går igenom de möjligheter som finns här hos oss.
 

Festlokaler - Bröllop

Utöver huvudrestaurangen och uteserveringen finns tre separata festvåningar, alla med utsikt och unik prägel för upp till 100 gäster.

Ostindiasalen

Ostindiasalen ligger på våning 2 och erbjuder en fantastisk utsikt över hamninloppet. Salen tar 72 gäster på runda bord och upp till 100 gäster på raka bord.

Tullhuset

Tullhuset ligger på entréplan. Rummet består av ett förrum, Tullhusbaren, där man lämpligen intar sin fördrink. Tullhuset tar upp till 40 gäster. Det finns flera möjligheter till olika trevliga uppdukningar i detta rum.

Utkiken

Utkiken ligger på våning 2 och erbjuder en mycket fin utsikt åt flera håll. I detta rum finns det möjlighet för upp till 26 gäster på 1 långbord.

Övervåningen

I vår omtalade övervåning av restaurangen gör man sällskap med magasinets takbjälkar från 1775. Utsikten är den samma – göteborgs hamn. Här kan olika sällskap sitta separat vid långbord eller annan dukning.

Restaurangen

Restaurangen tar upp till 300 gäster och går att abonnera.