Opening hours: Monday - Friday 11:30-23:00 | Saturday & Sunday 13:00-23:00

Chambre Separée på Sjömagasinet

Sjömagasinet är den perfekta platsen för arrangemang av olika slag. Allt från födelsedagskalas, släktkalas till företagsfester och bröllop.

Utöver huvudrestaurangen och uteserveringen finns tre separata festvåningar, alla med utsikt och unik prägel för upp till 100 gäster.

Ostindiasalen

Ostindiasalen ligger på våning 2 och erbjuder en fantastisk utsikt över hamninloppet. Salen tar 72 gäster på runda bord och upp till 100 gäster på raka bord.

Tullhuset

Tullhuset ligger på entréplan. Rummet består av ett förrum, Tullhusbaren, där man lämpligen intar sin fördrink. Tullhuset tar upp till 40 gäster. Det finns flera möjligheter till olika trevliga uppdukningar i detta rum.

Utkiken

Utkiken ligger på våning 2 och erbjuder en mycket fin utsikt åt flera håll. I detta rum finns det möjlighet för upp till 26 gäster på 1 långbord.

Övervåningen

I vår omtalade övervåning av restaurangen gör man sällskap med magasinets takbjälkar från 1775. Utsikten är den samma – göteborgs hamn. Här kan olika sällskap sitta separat vid långbord eller annan dukning.

Uteserveringen

Sjömagasinets fantastiska uteservering ligger mitt i Göteborgs hamninlopp och har plats för upp till 200 gäster. Utsikten är magnifik och atmosfären unik. En perfekt plats för att avnjuta god mat och dryck i vackra omgivningar.

Restaurangen

Restaurangen tar upp till 300 gäster och går att abonnera.

HUMMERFESTIVAL 2023

27 september – 14 oktober

I säsong serverar Sjömagasinet naturligtvis havets Svarta guld. Vi har samlat våra favoritanrättningar såväl som att vi serverar hummer naturell med härliga tillbehör.

Bon Appetit och varmt välkomna!